Kardszárnyú delfin

Tüdeje van fogai áramvonalas teste van Egyéb neve. Főoldal kardszárnyú delfin.


Pin On Orcas

Argentínában a Valdés-félsziget közelében júniustól decemberig.

. 15 hours agoÉhen halt a franciaországi Szajna folyóba téved kardszárnyú delfin talán mert egyedül érezte magát állapították meg szakértők a tetem vizsgálata után. A cetek rendjébe tartozó 78 méteresre megnövő kardszárnyú delfinek Orcinus orca vagy más néven orkák angolból gyakran fordítják helytelenül gyilkos bálnának különösen filmekben. 15 hours agoÉhen halt a franciaországi Szajna folyóba téved kardszárnyú delfin talán mert egyedül érezte magát - állapították meg szakértők a tetem vizsgálata után.

Kardszárnyú delfin lett az orosz bálnavadászok áldozata. Azonban ezzel egyes rendszerez. A halak mellett megeszik a delfineket fókákat tengeri madarakat de még a náluk sokkal nagyobb bálnákat is.

Orka vagy gyilkos bálna. For faster navigation this Iframe. A kardszárnyú delfin európai nyelvekben használt elnevezései vagy az orca szó alakváltozatai vagy mint a magyar név is a hím kard alakú hátuszonyára utalnak vagy pedig az állat.

AFPMarty Melville A boncoláskor lövedéket találtak a fejszövetben a lövés azonban nem. A delfin tetemét május 30-án találták meg a. 1 hour agoA szakértői vélemények alapján a delfin több mint négyméteres 1100 kilogrammos éretlen nőstény volt.

Születéskor a Kardszárnyú delfin borjú hasa kezdetben krém vagy sárgabarack színű. Ajánlott korosztály3-8 éves kor között Kiknek ajánljuklányoknak és fiúknak Méret5 x 35 x 115 cm. Már követem az oldalt.

A hagyományos rendszerezés szerint a ma is élő Orcinus és az Orcaella nemek alkotják együtt az Orcininae nevű alcsaládot. Az a Crozet-szigetek. A kardszárnyú delfinek Orcinus az emlősök Mammalia osztályának párosujjú patások Artiodactyla rendjébe ezen belül a delfinfélék Delphinidae családjába tartozó nem.

A kardszárnyú delfin sohasem tartozott a cetvadászok fő zsákmányai közé. Termete sokkal kisebb a nagy bálnákénál útvonalai kiszámíthatatlanok azonkívül nehezebb a víznél tehát. Kardszárnyú delfin on Hungarian Wikipedia.

1 day agoKét hím kardszárnyú delfin legalább nyolc fehér cápával végzett a dél-afrikai vizekben néhány év leforgása alatt. A kardszárnyú delfin az emlősök osztályának párosujjú patások rendjébe ezen belül a delfinfélék családjába tartozó faj. Csontvázát a párizsi Természettudományi Múzeumban fogják kiállítani.

Kövessen minket Facebook-on is. Japánban az 1960-as években érte el csúcspontját a kitermelés. 16 hours agoÉhen halt a franciaországi Szajna folyóba téved kardszárnyú delfin talán mert egyedül érezte magát - állapították meg szakértők a tetem vizsgálata után - közölte az MTI.

A kardszárnyú delfin vagy más néven orka a rövidszárnyú gömbölyűfejű delfin a beluga vagy fehér delfin a narvál és az ember. Ilyen fajból mindössze ötöt ismerünk. - Explore Fatime Horváthné Bánkutis board Kardszárnyú delfin on Pinterest.

Nagy Lili 7a Jellemzésé. Első látásra a bálnák családjába tartozik de a delfinek családjába Emlős. Még az embert is képesek.

See more ideas about kardszárnyú delfin delfin bálnák. Feltételezik hogy a szóban forgó állat. A kutatók szerint a támadók darabjaikra szedték a cápákat.

13 hours agoA kardszárnyú delfin véletlenül tévedt a Szajnába - A kép illusztráció Forrás. 16 hours agoA skót izlandi és norvég vizekben valamint délebbre a Biscayai-öbölben otthonosabban érzik magukat a kardszárnyú delfinek. Az öböl Pedder sv az első albínó kardszárnyú delfin a világ a 1 st március 1970.


Kozzeteve Itt Balna


Pin On Kardszarnyu Delfin


Pin By Barbara Rathmanner On Orcas Whale Orca Animals


Pin On Kardszarnyu Delfin


Trua Ocean Mammal Orca Whales Orca


Pin On Kardszarnyu Delfin


Pin On Orcas


Pin On For The Beauty Of The Earth


Pin On Kardszarnyu Delfin


Nalani Marine Animals Ocean Creatures Orca


Kozzeteve Itt Sea


Kozzeteve Itt My Favorite Animal


Pin On Whales


Pin On Orcas


Pin By ᴛʜᴇ ᴏʀᴄɪɴᴜs ᴏʀᴄᴀ On Seaworld San Diego Orca Whale Orca Whales


Pin On Kardszarnyu Delfin


Pin On Kardszarnyu Delfin


Kozzeteve Itt Rare Vintage Orca Photos


Tilikum S Gallery Inherently Wild Tilikum Tilikum Orca Orca

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel